Presenteras av Nyheter24 i samarbete med

Alla inlägg av Adam Mahmoud

Skrivet av:

Adam Mahmoud

Dela på sociala medier

Tillbaka till alla bidrag

Champions League 12/4

Hejsan, jag kollade på Champions League igår kväll, matcherna som spelades var:
 
Manchester City - Paris Saint Germain
Real Madrid - Wolfsburg
Jag kollade på Real Madrid mot Wolfsburg dem första 20 minuterna och då hade Cristiano Ronaldo nätat 2 gånger, efter ett fint inlägg av Carvajal som gick längs marken och en vaken Ronaldo kunde peta in målet. En minut senare så gör Ronaldo 2-0 på en hörna där han kommer väldigt högt och fint upp på hörnan och kan placera bollen i bortre stolprot. Ronaldo gör även ett tredje mål på frispark som jag inte såg men har sett video på den innan och där är det en bra frispark där han hittar en lucka mellan muren och muren står väldigt glest. 
Bästa spelarna i Real Madrid tycker jag var Ronaldo, Benzema och Carvajal (såg dock endast första 20).
Bästa spelaren i Wolfsburg under det jag såg var Arnold eller Luiz Gustavo.
 
Jag kollade på City - PSG resten av matchen och där tycker jag att PSG är under all kritik, fruktansvärt dåliga och i anfallet skapar dem nästan ingenting. City däremot gör det väldigt bra. Agüero missar en straff som går några centimeter utanför Kevin Trapp som slänger sig åt rätt håll. Matchen är ganska tråkig att kolla på eftersom att inget av lagen offrar sig. Jag tycker att De Bruynes mål är helt fantastiskt gjort. Att bara ta det lugnt i den situationen, i ett Champions League möte med PSG om att få kunna spela sin klubbs största match någonsin och han stressar inte. Han tar det lugnt och behärskat och håller i bollen där många trodde att han skulle skjuta eller spela den vidare men istället så tar han det lugnt och drar iväg ett hårt, relativt pressat skott som Kevin Trapp inte kunde stå emot. 
Bästa spelaren i Manchester City enligt mig var Kevin de Bruyne och Fernandinho.
Bästa spelaren i Paris enligt mig var nog Zlatan eftersom att han har två bra frisparkar och resten av laget inte var på topp. 
 
Länkar till Highlights på matcherna finns här.
http://www.viasatsport.se/videoklipp/fotboll/sammandrag-ronaldos-hattrick-fralste-real-madrid/#.Vw5u9KZvFfU.email
 
http://www.viasatsport.se/videoklipp/fotboll/sammandrag-zlatan-och-psg-rackte-inte-till-mot-city/
 

Skrivet av:

Adam Mahmoud

Dela på sociala medier

Fler inlägg av adammahmoud

Kommentera